Lezingen

* 12 april – Bewust van voeding en gezondheid 19:30 – 21:30/22:00
Diëtist Bionda van Zoerlandt komt vertellen zodat je na de lezing weet wat je eet, weet wat voedsel met je lichaam doet en weet wat het voor je lichaam kán doen. Het zal niet alleen een luisteren zijn maar ook zullen er testjes zijn om het nog praktischer en leerzamer te maken. Deze lezing is voor iedereen toegankelijk, een donatie (denk aan 10 tot 15 euro) is welkom.
Maak kennis met Bionda op www.bionda.nl.

* 31 mei – Hoe bomen de mensen met de hemel verbinden 19:30 – 21:30/22:00
Bomenvrouw Maja Kooistra is een boeiend vertelster.
Van oudsher zijn er door de mensen bomen geplant en dat wordt nog altijd gedaan – denk aan de nationale bomenplantdag. Vaak komen er protesten wanneer er een boom of bomen om gezaagd worden. Bomen ‘doen’ iets met mensen.
In een ver verleden werden al bomen geplant met specifieke redenen geplant en ook specifieke bomen op speciale plaatsen. Denk aan een walnoot bij een boerderij als bliksemafleider, de lindenbomen op pleinen om er recht onder te spreken, bij kloosters, kerken en tempels werden (specifieke) bomen geplant op energie plaatsen.
Maja weet heel veel over deze toepassingen en met een power-point zal ze dat deze avond ook laten zien. Na deze lezing ga je anders/beter naar bomen kijken.
Deze lezing is voor iedereen toegankelijk, een donatie (denk aan 10 tot 15 euro) is welkom. Lees meer over en van Maja op www.bomen.org.

 

 

Lezingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *