Bestellen kan door Maaike een email te sturen of haar te bellen

01 Neuskannetje
per stuk: € 12,00
kleuren: wijnrood en blauw
Het neuskannetje is een hulpmiddel om de neus te spoelen met licht gezouten, lauwwarm water. Door de vorm kun je het kannetje gemakkelijk tegen één neusgat houden, het water stroomt door alle holtes en loopt door het andere neusgat weer weg. Dit geeft direct verlichting bij bijvoorbeeld verkoudheid, maar wordt zeker ook aangeraden bij een chronisch verstopte neus, ontstekingen van de voorhoofdsholte, de neus of andere holtes. Door de neus te spoelen wordt bovendien het zesde chakra, Ajna Chakra, gestimuleerd.

Een uitgebreide gebruiksaanwijzing wordt erbij geleverd. Het kannetje is van onbreekbaar kunststof en gemakkelijk overal mee naar toe te

Tongschraper
per stuk: € 5,00
Een handig hulpmiddel om na het opstaan de aanslag van de nacht te verwijderen. Met een tongschraper haal je gemakkelijk deze witte laag weg waarin zich ’s nachts veel bacteriën nestelen. Door te schrapen voordat je iets eet of drinkt, voorkom je dat deze bacteriën in de maag en darmen belanden en zo ziektes kunnen veroorzaken. Het werkt eenvoudig en veel doeltreffender dan het schrapen van de tong met een tandenborstel.
• voor een frisse adem
• verbetert de mondhygiëne
• verbetert het smaakvermogen
• snel en gemakkelijk te gebruiken
• gemaakt van roestvrij staal