Mijn naam is Marielle Lagerwaard (1968).

In 2002 volgde ik mijn eerste (zwangerschap) yogales bij Maaike Chavanu. Hier is mijn liefde voor yoga begonnen.
Voor mij waren deze lessen tijdens mijn twee zwangerschappen echt tijd voor mezelf en voor contact met het kindje in mijn buik. Wat ik tijdens de zwangerschapsyoga geleerd heb, heeft voor een groot deel bijgedragen aan de rust en overgave die ik tijdens beide bevallingen heb mogen ervaren. Hierna ben ik niet meer gestopt met het beoefenen van yoga en heb ik nog jaren les gevolgd bij Yogabindu.

Tijdens de vier-jarige yoga-opleiding bij de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte om yogadocent te worden, hoefde ik er niet zo lang over na te denken en werd zwangerschapsyoga mijn vierde én specialisatiejaar.
In 2017 startte ik Ervaar!Yoga, praktijk voor Yoga en Ademcoaching. Hierin geef ik in Cuijk yogalessen voor groepen, individuele adem coaching en zwangerschapsyoga aan zwangeren en hun partners. Ik was blij verrast toen Maaike me vroeg de zwangerschapslessen op maandagavond bij Yogabindu te komen verzorgen.

Ik werkte 29 jaar als verpleegkundige. In dit werk vond ik het belangrijk dat mensen binnen de situatie waarin ze zich op dat moment bevonden een gevoel van vertrouwen konden ervaren. Met veel plezier creëer ik tijdens de zwangerschapsyoga-lessen voor jou en je partner een ontspannen sfeer waarin je middels de yoga leert vertrouwen op je lichaam, zowel tijdens je zwangerschap als tijdens je bevalling.
Meer lezen over deze zwangerschapsyogalessen kan op: ervaaryoga.nu/zwangerschapsyoga

Ik kijk er naar uit je op maandagavond bij Yogabindu te mogen ontvangen.