Bestellen kan door Maaike een email te sturen of haar te bellen
03 Wollen yogamatten
mat a: € 48,00 (75×200 – A kwaliteit)
mat b: € 59,00 (75×200 – B kwaliteit)
mat c: € 68,00 (90×200 – B kwaliteit)

De matten zijn van schapen wol met een antislip latex onderlaag. Ideaal voor het gebruik tijdens yogaoefeningen en meditatie maar daarnaast ook makkelijk om mee te nemen. Voor oefeningen bieden ze een prettige ondergrond, tijdens de ontspanning zorgen ze voor isolatie en warmte. Wanneer een oefening een slipvaste ondergrond vraagt, kun je de mat ook nog omdraaien en de oefening op de latex onderlaag doen.De mat is in twee kwaliteiten leverbaar:

* De A-kwaliteit is geschikt voor gebruik op tapijt en verwarmde vloeren.
* De B-kwaliteit is dikker met ook een dikkere latex onderlaag. Deze mat is voor op koudere vloeren zoals tegels, hout of zeil maar natuurlijk ook als je graag een dikke mat wil hebben.

Tip: liever de mat(ten) opvouwen dan oprollen na gebruik, een mat moet luchten ook aan de onderkant, dat is het behoud van de latex. De matten zijn te wassen, een wasvoorschrift wordt meegeleverd.

Een anti-slip matje kan ook geleverd worden, al of niet met ’n tas; informeer naar de mogelijkheden.

01 Draagtas voor de wollen yogamat
tas 75cm: € 28,00
tas 90cm: € 31,00
kleuren: wijnrood en donkerblauw

De tassen kunnen over de schouder of schuin over de rug gedragen worden. Ze zijn gemaakt van waterdichte kunststof, de draagbanden zijn verstelbaar. De matten passen er gemakkelijk in, zodat zelfs ruimte overblijft voor een deken of bijvoorbeeld schrijfmateriaal. Onderop en aan de zijkant zitten aan de buitenkant grote vakken om iets extra’s in mee te nemen.