Wat is meditatie? Daar kun je veel woorden aan wijden en dat terwijl meditatie zelf vrijwel zonder woorden is. Het is een manier om bij jezelf te komen, oftewel rust te vinden, (innerlijke) vrede te ervaren en gewoonweg jezelf te zijn, met zowel je goede als je slechte eigenschappen.

Swami Niranjan: “Door te mediteren kun je leren te glimlachen in alle omstandigheden, kun je leren om elke stressvolle situatie te zien als een uitdaging of een kans om te leren, te geven, te dienen en lief te hebben.”

Yogabindu organiseert elke laatste vrijdag van de maand een meditatie-avond. Deze avonden zijn niet alleen toegankelijk voor de cursisten van deze yogaschool, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie of gewoonweg kennis wil maken met Yogabindu.
De invulling van de meditatie-avonden is telkens weer anders. De avonden worden geleid door Maaike Chavanu, soms  een gastdocent, en starten altijd met enkele losmakende oefeningen en aanwijzingen voor verstilling van lichaam en geest.

Wanneer:  25 okt; 29 nov; 20 dec ’20 Kerstmeditatie
Hoe laat: 19:30 tot + 21 uur
Waar: Yogabindu, Hogeweg 1 Langenboom
Kosten: donatie voor het www.benaresfonds.nl.
Over 2018 is er 800 euro overgemaakt kunnen worden naar het Benaresfonds dank zij de donaties van de meditatie-avonden. Hartelijke dank.