Bestellen kan door Maaike een email te sturen of haar te bellen

Wollen yogamat

mat a: € 55,00 (75×200 – A kwaliteit – 2,2kg)
mat b: € 66,00 (75×200 – B kwaliteit – 2,9kg)
mat c: € 77,00 (90×200 – B kwaliteit – 3,3kg)

De matten zijn van schapenwol, de achterkant  is gemaakt van natuurlatex, dus antislip. Ideaal voor het gebruik tijdens yogaoefeningen en meditatie maar daarnaast ook makkelijk om mee te nemen. Voor oefeningen bieden ze een prettige ondergrond, tijdens de ontspanning zorgen ze voor isolatie en warmte. Wanneer een oefening een slip vaste ondergrond vraagt, kun je de mat ook nog omdraaien en de oefening op de latex onderlaag doen. De mat is in twee kwaliteiten leverbaar:

* mat a is heeft een poolhoogte van 16mm, ideaal voor gebruik op tapijt en verwarmde vloeren
* mat b en c hebben poolhoogte van 20mm en meer wol per cm² (dan mat a). Deze mat is prettig op koudere vloeren zoals tegels, hout of zeil of als je graag een dikke mat wil hebben.

Een pvc anti-slip matje kan ook geleverd worden, al of niet met ’n tas; informeer naar de mogelijkheden.

Tip: liever de mat(ten) opvouwen dan oprollen na gebruik, een mat moet luchten ook aan de onderkant, dat is het behoud van de latex. De matten zijn te wassen, een wasvoorschrift wordt meegeleverd.

Draagtas voor de wollen yogamat

tas 75cm: € 33,00 – 500gr
tas 90cm: € 35,00 – 550gr
kleuren: wijnrood en donkerblauw

De tassen kunnen over de schouder of schuin over de rug gedragen worden. Ze zijn gemaakt van waterdichte kunststof, de draagbanden zijn verstelbaar. Prachtige tassen waar de matten gemakkelijk inpassen. Er blijft zelfs ruimte over voor een deken of bijvoorbeeld schrijfmateriaal. Onderop én aan de zijkant zitten aan de buitenkant grote vakken om iets extra’s in mee te nemen.

Cd met Yoga Nidra™ en ‘n Yogales

ingesproken door Maaike Chavanu
€ 10,00
Nederlands gesproken
Het is mogelijk via internet een geluidsbestand met de Yoga Nidra™ en Yogales te ontvangen.

Een cd met een Yoga Nidra™, dé bekende lange ontspanningsoefening van de Satyananda Yoga. Track 2 van de cd is een yogales met asana’s, pranayama, ‘n korte ontspanning en meditatie.
Er zijn meerdere Cd’s op voorraad met Engelstalige Yoga Nidra’s en meditaties. Informeer naar de mogelijkheden.