Lessen

Type lessen

Yoga voor iedereen

Type lessen

De lessen bij Yogabindu:
– Hatha yogales
– Intensieve les, les met meer…..
– Yoga en meditatie
– Lessen speciaal voor mannen
– Kinderyoga
– Klankreizen
– Workshops en themadagen/ochtenden

Kom een proefles volgen om te ervaren of onze manier van lesgeven én welke les bij jou past.

Proefles aanvragen

HATHA YOGA LES

Wil je actieve lichaamsbeweging combineren met ontspanning, adem en rust? Aan deze wekelijkse lessen hatha yoga kun je meteen meedoen. In vijf kwartier doe je lichamelijke oefeningen op de adem en specifieke ademoefeningen. Elke les eindigt met een ontspanningsoefening.

YOGA EN MEDITATIE

Leer in aandacht aanwezig te zijn bij alles wat zich voordoet in lichaam en geest. Deze meditatieve yogalessen bestaan uit verstilde yogaoefeningen en een ontspanningsoefening en eindigen met een meditatie. Langzaam maar zeker ga je van beweging naar verstilling en van doen naar zijn.

INTENSIEVE LES, LES MET MEER…..

Als je meer uit yoga wilt halen en tijd wilt voor verdieping en verbreding, dan zijn deze lessen voor jou. De lichaams- en ademoefeningen zijn intensiever. Daarnaast is er aandacht voor de achtergrond van yoga, meditatie, filosofie en mantrazingen. Geschikt voor wie al meer yoga-ervaring heeft, maar vooral voor degenen die de beoefening en intenties van yoga willen omarmen in het dagelijks leven. Je volgt deze lessen voor jouw eigen welzijn en voor iedereen die je van dag tot dag ontmoet.

LESSEN SPECIAAL VOOR MANNEN

Yoga is heus niet alleen een vrouwen-ding. Mannen doen yoga, mannen hebben yoga juist hard nodig!  Yoga zonder wierook of trendy outfits. Wel intens, inspannend, ontspannend met alleen mannen in de groep. Als man kun je uiteraard aan elke les deelnemen, maar de donderdagavond is er yoga speciaal voor mannen. De oefeningen zijn wat ‘steviger’. Soms juist met wat meer rust en ontspanning.

KINDERYOGA (5 T/M 12 JAAR)

Plezier staat in de lessen voor kinderen voorop! Door de combinatie van yoga en spel leren ze zich beter concentreren en ontwikkelen ze hun zelfbewustzijn, kracht en flexibiliteit. Een aanrader voor ieder kind!!

WORKSHOPS EN THEMADAGEN /-OCHTENDEN

In een ochtend of hele dag staat telkens één onderwerp centraal. Denk bijvoorbeeld aan een Yin Yogales, speciale thema’s als chakra’s, de rug, Ayurveda of mind-body-integratie.

KLANKREIZEN

Jezelf laten meevoeren door de magische en harmonische klanken van o.a. een Sjamendrum, klankschalen, gong, rainstick, oceandrum, hand-pan en klankbuizen. De klanken voelen als een warm bad waarin je je mag onderdompelen. De trillingen en frequenties van klank dringen diep door in lichaam en geest, waardoor er rust/stilte komt. Er is iedere maand een klankreis, hou de website van Tatjana in de gaten of kijk regelmatig op deze website onder workshops.