Yogabindu organiseert zowel bijscholingen voor docenten als themadagen voor cursisten én docenten. Deze voegen iets toe aan het lesgeven en les volgen. Vraag gerust om meer informatie, en hou de website in de gaten voor nieuwe workshops.

YOGA NIDRA workshop ~ 9 oktober
Deze dag is om yoga nidra te ervaren. De yoga nidra zoals deze bedoeld is door Swami Satyananda. Het is een workshop om je eigen yoga nidra te verdiepen. Onderwerpen zullen oa zijn: de hoofdpunten en structuur van een yoga nidra, het Sankalpa, lange en korte yoga nidra’s en achtergrond informatie. Er zal een reader worden uitgedeeld.
Wanneer:       zaterdag 9 oktober
Hoe laat:        10:00 – ongeveer 17:30
Waar:              Yogabindu, Zandvoortsestraat 2A in Langenboom
Kosten:           € 99,00 met Yogabindu-lunch en reader
Docent:           Maaike Chavanu
Voor wie:        voor yogadocenten (erkend als VYN-bijscholing 6 punten) én voor wie nieuwsgierig is naar Yoga Nidra
Aanmelden

PAWANMUKTASANA’S ~ najaar 2022
De Pawanmuktasana’s zijn een ‘wonderbaarlijke’ serie asana’s, door hun eenvoud en diepgang en door de grote lichamelijke, geestelijke en zelfs meditatieve invloed. De serie bestaat uit 3 series, één serie met asana’s voor de gewrichten, ’n serie voor de buik/rug en asana’s om de algehele energie te stimuleren.
Er wordt als het ware een basis gelegd voor volgende asana’s. Daarnaast zijn het asana’s op zich. In de workshop wordt de hele serie onder de loep genomen. Iedere asana komt aan bod, de (eventuele) voors-en-tegens en contra-indicaties worden besproken en natuurlijk kunnen de asana’s aan den lijve worden ervaren. Er zal een reader worden uitgedeeld.
Wanneer:       najaar 2022 – hou de website in de gaten of beter nog laat me weten dat je belangstelling hebt
Hoe laat:        10:00 – ongeveer 17:30
Waar:              Yogabindu, Zandvoortsestraat 2A Langenboom
Kosten:           € 99,00 met Yogabindu-lunch en reader
Voor wie:        yogadocenten (erkend als VYN-bijscholing 6 punten)
Docent:           Maaike Chavanu
Aanmelden