UPDATE: Op dit moment zijn er tot nader orde (we volgen de RIVM richtlijnen) helaas géén lessen in de yogazaal ivm het corona virus. Iedere week worden er per mail lessen gestuurd naar de cursisten. Iedere zaterdag in juni is er voor Yogabindu cursisten een les buiten bij de Kuilen in Langenboom. De zwangerenlessen worden op maandag buiten bij Yogabindu gegeven.
Mocht je belangstelling hebben voor één van de lessen neem gerust nu al contact op met Maaike of José, ook voor vragen of je opgeven voor activiteiten.
Dank voor je begrip. Draag ondertussen zorg voor jezelf én elkaar en blijf gezond!

* Benieuwd of yoga bij Yogabindu iets voor jou is?
Kom, wanneer het weer kan, tweemaal proeven voor 17 euro; 2 proeflessen zwangeren 22 euro

* Wereld-Yoga-Dag zondag 21 juni 2020.
Jaarlijks op 21 juni, de langste dag van het jaar, worden er wereldwijd yogalessen gegeven met als doel bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jouw directe omgeving en daarom nodigen we iedereen uit: doe mee met de Yoga Dag! De foto geeft een aardige impressie van de vroege-vogel-les van 2019 aan op het strand bij strandpaviljoen de Kuilen in Langenboom. Alleen bij regen gaat de les niet door. Geen kosten, donatie mag voor www.vluchtelingenwerk.nl

Zondag 21 juni van 7:30 tot ongeveer 9:00 met na afloop koffie/thee/krentenbol!! Neem je eigen mat, kussen en dekentje mee evt een stuk plastic om voor onder je mat. We houden ons aan de 1,5m.

* India-reis De laatste 2 weken van november 2020 zou Maaike weer belangstellenden meenemen naar Munger (India) voor een Hatha Yoga cursus in de Satyananda Yoga Ashram (Bihar School of Yoga). Helaas is de cursus geannuleerd vanwege corona. Maar stuur nu al een contact als je belangstelling hebt om in 2021 mee te gaan.  

* like Yogabindu (nu ook) op facebook