Benieuwd of yoga bij Yogabindu iets voor jou is?

* Belangstelling voor één van de lessen of workshops? Neem gerust contact op met Maaike, met José voor de lessen op dinsdag, met Jacqueline voor kinderyoga. 

* Wil je een keer kennismaken met de les voordat je besluit je in te schrijven voor een lesblok van een half jaar? Dat kan. Je bent van harte welkom om 2 keer te proeven voor 17euro! Neem contact op.

Klankreis op zaterdag 25 maart. Je wordt meegenomen door Tatjana op een innerlijke reis, waarbij je kan opladen, ontspannen en alleen maar hoeft te “zijn”! Laat jezelf meevoeren door de magische en harmonische klanken. Voor deze reis worden o.a. een Sjamendrum, klankschalen, gong, rainstick, oceandrum en klankbuizen gebruikt.
Ben jij erbij? Een aanrader!
* Zaterdag 25 maart van 19:30 – 20:45 uur bij Yogabindu
* Jouw investering in jezelf € 20,-
* Boek je ticket via Hipsy: www.hipsy.nl/event/12261-klankreis-zaterdag-25-maart-langenboom
* Volgende klankreizen: woensdag 26 april, maandag 22 mei en vrijdag 16 juni.

* Deelkastje – aan de voorkant van Yogabindu, Hogeweg 1 staat een “Deelkastje”. Deelkastjes zijn voor wie een steuntje in de rug kan gebruiken voor voedsel én om voedselverspilling tegen te gaan. Ook in het yogahalletjestaat een mand om meegebrachte spullen in te doen. NEEM wat je nodig hebt en GEEF wat je kunt missen.
Kijk eens op  – Deelkast Langenboom.