* Benieuwd of yoga bij Yogabindu iets voor jou is?
Mocht je belangstelling hebben voor één van de lessen of workshops neem gerust contact op met Maaike, José (dinsdag les) of met Jacqueline (kinderyoga); ook voor vragen of om je op te geven. Kom tweemaal proeven voor 17 euro; 2 proeflessen zwangeren 22 euro, welkom.

* Verandering: de zwangeren-lessen gaan na de lockdown gegeven worden door Marielle Lagerwaard, welkom Marielle bij Yogabindu. Kijk op de website van Marielle www.ervaaryoga.nu voor meer informatie over haar en de zwangeren lessen, alsook om je aan te melden

 

* Zeer speciaal: Diana van der Gaast komt naar het zuidoosten van Nederland komt voor een dag Restorative Yoga bij Yogabindu op 3 juli. Meer informatie vind je op workshops.
Zorg er op tijd bij te zijn!

 

* Voedselbank 
Vanaf eind november hebben cursisten van Yogabindu manden gevuld met houdbare lekkernijen voor de voedselbank. Vrijdag 18 december is al het lekkers  naar Rijkevoort gebracht. Hier is het centrale distributie centrum van de Voedselbank Land van Cuijk.  Naast blijdschap was men onder de indruk van de grote hoeveelheid. Dank aan alle gulle gevers!!