We gaan weer van start  💛

Vanaf 1 september as. zijn er weer lessen met inachtneming van de ‘Corona’ regels volgens de RIVM richtlijnen. De zwangeren lessen zijn begin augustus van start gegaan op de maandagavonden. 
Mocht je belangstelling hebben voor één van de lessen neem gerust contact op met Maaike, José of met Jaqueline (kinderyoga), ook voor vragen of je opgeven voor activiteiten.
Draag ondertussen zorg voor jezelf én elkaar en blijf gezond!

In verband met corona:
Met klachten zien we je helaas liever niet.
Wij houden 1,5 meter afstand.
De ruimte wordt goed geventileerd tijdens de wisseling tussen 2 lessen.
Dus graag bij koud weer warm kleden.

* Benieuwd of yoga bij Yogabindu iets voor jou is?
Kom, wanneer het weer kan, tweemaal proeven voor 17 euro; 2 proeflessen zwangeren 22 euro

* Wereld-Yoga-Dag zondag 21 juni 2020
Jaarlijks op 21 juni, de langste dag van het jaar, worden er wereldwijd yogalessen gegeven met als doel bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. De foto geeft een aardige impressie van de vroege-vogel-les van 2020 aan op het strand bij strandpaviljoen de Kuilen in Langenboom. De donatie is overgemaakt naar www.vluchtelingenwerk.nl

* India-reis De laatste 2 weken van november 2020 zou Maaike weer belangstellenden meenemen naar Munger (India) voor een Hatha Yoga cursus in de Satyananda Yoga Ashram (Bihar School of Yoga). Helaas is de cursus geannuleerd vanwege corona. Maar stuur nu al een contact als je belangstelling hebt om in 2021 mee te gaan.  

* like Yogabindu (nu ook) op facebook